Miccam.com

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sme neverní, ak flirtujeme s inými partnermi a myslíme na nich?

Už päť dní po svojej prvej diskusnej prednáške prichádza Matej Krampl na stránke ponúkajúcej zadarmo videochat a streaming – na www.miccam.com - s ďalšou témou. Názov prednášky si zvolil: Sme neverní, ak flirtujeme s inými partnermi a myslíme na nich? Téma je nepochybne veľmi atraktívna. Pridajte sa do diskusie aj vy a vyslovte svoj názor.
Predmetom témy video konverzácie mladého študenta je šteklivý problém každej doby, ktorý sa dotýka mnohých z nás. Každý deň stretávame množstvo atraktívnych ľudí. Povedzme si úprimne, kam sme až schopní zájsť v našich predstavách? Prečo? Zachádzame ďalej ako len myšlienkami? Je to len chuť po sexe alebo len túžba po citovej stránke človeka? Alebo je to oboje dokopy? Dajme si ruku na srdce Matej Krampl okrem iného hovorí vo svojom prezentačnom videu (pozrite sa TU): - Ženy pracujú v kanceláriách. A dajme si ruku na srdce a povedzme si koľkokrát prídu do firmy elegantní muži v oblekoch, v drahých autách, pritom doma ich čaká nejaký pupkáč s favoritkou a má na sebe oblečené tielko a pivo v ruke. Mužov postihuje to isté. Doma ich čaká žena v natáčkach, v teplákoch a s neoholenými nohami. Samozrejme, že potom každého z nás prejde chuť na milostný život, ale vyhľadávame príjemnejšiu spoločnosť. Ak si chcete s ním podiskutovať o týchto šteklivých témach, zapojte sa do diskusie. Jej začiatok je naplánovaný na utorok o 20:00 h a uskutoční sa TU. Stačí sa len zaregistrovať. Ďalšia diskusia Matej Krampl pripravuje už čoskoro ďalší zaujímavý videochat pre svojich priaznivcov, ale aj nových návštevníkov www.miccam.com. Opäť bude témou Technika skracuje vzdialenosti, ale vzďaľuje ľudí. Termín ešte upresníme. Matej Krampl vás pozýva týmito slovami: - Chcem sa zamerať na negatívne dopady techniky v ľudských vzťahoch, či už ide len o „nevinné“ chatovanie, alebo o nahrádzanie ľudskej spoločnosti PC, TV alebo i-Podom a iné. Chcem spolu s vami nájsť jadro problému a pokúsiť sa problém riešiť. Veríme, že ide o veľmi atraktívnu tému na širokú debatu. Vstúpte teda na www.miccam.com a zapojte sa aj vy do rozhovoru. Avšak stránku môžete využiť aj na svoje vlastné diskusie – či už pre pracovné využitie alebo aj svoje osobné záujmy. Diskutovať môžete s kýmkoľvek – so spolupracovníkmi alebo s priateľmi, rodinou či svojou milovanou osobou. A to všetko úplne ZADARMO. Čo je výhoda MICCAM.com? MICCAM.com svojim užívateľom ponúka nesmierne praktické služby, ktoré malým aj veľkým firmám dokážu ušetriť veľké finančné prostriedky a mnoho vzácneho času. Predstavte si, že sa chcete stretnúť s viacerými ľuďmi, ktorí žijú v rôznych mestách krajiny. Na to, aby ste sa stretli, musíte si každý zobrať - ak nejdete na firemný zraz - dovolenku, presunúť sa do miesta konania priateľského stretnutia alebo porady, ak je stretnutie dlhšie ako jeden deň, stojí vás to náklady na ubytovanie. Ak si sadnete za displej počítača, pripojíte sa na www.miccam.com, môžete sa stretnúť súčasne so všetkými naraz a nielen ušetríte náklady na presunutie sa do miesta stretnutia, ale ušetríte mnoho času. A navyše toto všetko vás nič nestojí.

Videochat | stály odkaz

Komentáre

  1. nie, nie sme.
    publikované: 15.03.2011 21:59:42 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014